Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g1075g1634kcal215.1g0g86g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2688g941kcal43g185.5g2.7g37.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1075g194kcal6g26.9g4.3g7.5g
Sipuli, paistettu 108g109kcal1.4g5.2g8.8g1.8g
Valkosipuli 54g58kcal4.2g8.8g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5873kcal539.4g452.8g204.2g96g
Valittu annoskoko5000g2936kcal269.7g226.4g102.1g48g
Annoskoko puolitettuna2500g1468kcal134.9g113.2g51.1g24g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009