Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g2076g7244kcal242.8g1504.8g29.1g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g1038g1505kcal228.3g43.6g31.1g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g519g1271kcal93.4g3.1g98.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1245g253kcal7.5g47.3g3.7g17.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g15kcal1.1g2.4g0.1g0.3g
Oliiviöljy 58g514kcal0g0g58.1g0g
Mustapippuri 8.3g23kcal0.9g3.2g0.3g2.2g
Basilika, tuore 42g11kcal1.3g0.4g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21672kcal1150.6g3209.6g442.6g41.2g
Valittu annoskoko5000g10836kcal575.3g1604.8g221.3g20.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5418kcal287.7g802.4g110.7g10.3g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733