Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1490g3391kcal283.2g0g253.4g0g
Paprika punainen 1863g545kcal17.5g83.8g7.5g35.4g
Sipuli (kuorittu)373g101kcal4.8g17.9g0.7g6.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g745g151kcal4.5g28.3g2.2g10.4g
Valkosipuli 45g48kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Polar 10% (Valio)373g782kcal119.2g0g37.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 112g85kcal5g14.4g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10208kcal875.4g303.4g603.2g108.2g
Valittu annoskoko5000g5104kcal437.7g151.7g301.6g54.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2552kcal218.9g75.9g150.8g27.1g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051