Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1487g413kcal17.7g60.4g3g31.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g193g54kcal1.2g11.5g0.4g4.8g
Punajuuri 238g91kcal2.4g16.4g0.5g5.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha595g988kcal113g0g59.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal2.9g2.3g7.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka223g183kcal7.6g42.4g2.2g2.2g
Vesi2231g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3641kcal289.6g266g146.2g88.2g
Valittu annoskoko5000g1820kcal144.8g133g73.1g44.1g
Annoskoko puolitettuna2500g910kcal72.4g66.5g36.6g22.1g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378374