Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g1540g1540kcal261.8g15.4g46.2g0g
Sipuli (kuorittu)282g76kcal3.7g13.6g0.6g4.8g
Valkosipuli 51g56kcal4.1g8.4g0.3g1.1g
Paprika keltainen 667g201kcal6.3g34g1.3g13.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl51g128kcal6.2g0.8g11.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2053g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton257g411kcal20.5g10.3g33.4g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g77g619kcal0g0g69.3g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5.1g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6062kcal605.2g165g325g38.6g
Valittu annoskoko5000g3031kcal302.6g82.5g162.5g19.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1516kcal151.3g41.3g81.3g9.7g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.7g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152