Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%926g1574kcal185.2g0g92.6g0g
Keräkaali, 100g3472g833kcal41.7g118.1g6.9g72.9g
Fondue, puolet paketista 220 g116g255kcal23.1g11.6g19.7g0g
Sipuli 255g77kcal3.2g12.2g0.5g4.3g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g232g750kcal31.9g139.1g7.2g24.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6978kcal570.2g562g253.8g202.6g
Valittu annoskoko5000g3489kcal285.1g281g126.9g101.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1745kcal142.6g140.5g63.5g50.7g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116