Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3224g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 532g1744kcal56.2g322.9g11.7g52.7g
Mustikka metsä- 967g426kcal4.8g61.9g5.8g31.9g
Sokeri 274g1112kcal0g273.7g0g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6564kcal122g1317g35g169.2g
Valittu annoskoko5000g3282kcal61g658.5g17.5g84.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1641kcal30.5g329.3g8.8g42.3g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729