Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1976g474kcal35.6g59.3g9.9g37.5g
Sipuli (kuorittu)988g267kcal12.8g47.4g2g16.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1976g6524kcal39.5g59.3g691.7g0g
Suola, annos 3g49g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14586kcal178g339.6g1407.8g113.8g
Valittu annoskoko5000g7293kcal89g169.8g703.9g56.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3646kcal44.5g84.9g352g28.5g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750