Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g640g2178kcal83.3g432.3g10.9g33.9g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1372g412kcal39.5g49.4g1.4g0g
Kuivahiiva, annos 11g55g198kcal24.7g22g3.3g0g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma183g586kcal0.2g135.4g0g0g
Voi 458g3318kcal5.4g1.8g371.9g0g
Tattarijauho, Vijatuote2287g8006kcal297.3g1601.1g32g121.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g29393kcal900.8g4484g839g310.2g
Valittu annoskoko5000g14696kcal450.4g2242g419.5g155.1g
Annoskoko puolitettuna2500g7348kcal225.2g1121g209.8g77.6g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381963