Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)1000g3400kcal66g780g6g7g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%2000g3400kcal380g0g200g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g1250g875kcal40g150g2.5g0g
Kantarelli eli keltavahvero750g150kcal18.8g9g3.8g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15650kcal1009.6g1878g424.6g42.6g
Valittu annoskoko5000g7825kcal504.8g939g212.3g21.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3913kcal252.4g469.5g106.2g10.7g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136