Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g3378g2027kcal337.8g145.3g10.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu743g937kcal81.8g2.2g66.9g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g811g2514kcal137.8g437.8g23.5g105.4g
Leivinjauhe 68g119kcal3.5g25.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11191kcal1121.8g1221.6g201g211.4g
Valittu annoskoko5000g5596kcal560.9g610.8g100.5g105.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2798kcal280.5g305.4g50.3g52.9g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292