Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 4043g3084kcal697.4g0g28.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g202g1819kcal0g0g202.2g0g
Sipuli (kuorittu)755g204kcal9.8g36.2g1.5g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10215kcal1414.4g72.4g464g25.6g
Valittu annoskoko5000g5107kcal707.2g36.2g232g12.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2554kcal353.6g18.1g116g6.4g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638