Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1482g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 420g1704kcal0g419.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g74g230kcal8.1g44.4g5.2g20.7g
Kananmuna, omega, 1 kpl136g177kcal17.8g0.4g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2247g7710kcal229g1572.8g27g78.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl494g4444kcal0g0g493.8g0g
Hiiva 124g92kcal16.2g1.4g0.5g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28713kcal542.2g4076.6g1075.6g215.6g
Valittu annoskoko5000g14357kcal271.1g2038.3g537.8g107.8g
Annoskoko puolitettuna2500g7178kcal135.6g1019.2g268.9g53.9g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693