Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g2509g7478kcal75.3g120.5g110.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)314g395kcal34.5g0.9g28.2g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g1882g5834kcal182.6g1165g39.5g112.9g
Sokeri 151g611kcal0g150.4g0g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Voi 126g910kcal1.5g0.5g102g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30458kcal587.8g2874.6g560.2g225.8g
Valittu annoskoko5000g15229kcal293.9g1437.3g280.1g112.9g
Annoskoko puolitettuna2500g7615kcal147g718.7g140.1g56.5g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975