Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 433g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g268kcal0g0g30.3g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g867g3111kcal69.3g682.8g4.3g14.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g24g60kcal1.4g2g5g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell1083g1170kcal260g0g5.4g0g
Pesto rosso158g457kcal6.6g8.2g44.1g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g130g98kcal2.9g18.8g1.2g0g
Findus thai wokkivihannekset1083g271kcal13g43.3g5.4g32.5g
Vesi, vesijohtovesi 1083g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g98g105kcal1.2g24.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11078kcal708.8g1559g191.6g94.4g
Valittu annoskoko5000g5539kcal354.4g779.5g95.8g47.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2770kcal177.2g389.8g47.9g23.6g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385823