Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1100g1870kcal220g0g110g0g
Peruna, uusi 817g636kcal13.8g131.6g1.6g8.2g
Sipuli kuivattu 31g86kcal3.3g11g0.5g11g
Keittojuurekset, apetit629g163kcal5.7g30.2g1.9g14.5g
Vesi, vesijohtovesi 2357g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g35g86kcal2.1g2.9g7.3g0g
Suola, annos 3g7.9g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g24g77kcal2.4g11.8g2.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5835kcal494.6g375g247.4g72.2g
Valittu annoskoko5000g2918kcal247.3g187.5g123.7g36.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1459kcal123.7g93.8g61.9g18.1g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125