Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2703g570kcal32.4g91.9g5.4g56.8g
Hirvenjauheliha oma saalis1453g1627kcal319.6g0g43.6g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g473g1324kcal85.1g2.4g108.8g0g
Sipuli, paistettu 338g342kcal4.4g16.4g27.7g5.8g
Voi 34g245kcal0.4g0.1g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8217kcal883.8g221.6g426g125.2g
Valittu annoskoko5000g4109kcal441.9g110.8g213g62.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2054kcal221g55.4g106.5g31.3g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508