Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2145g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)796g279kcal8g54.9g4g11.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1087g828kcal20.4g168.5g2.2g10.9g
Sipuli 157g47kcal2g7.5g0.3g2.7g
Porkkana 197g65kcal1.2g11g0.4g5g
Lanttu 163g47kcal1.6g7.5g0.5g2.9g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g414g1076kcal49.7g8.7g91.1g0.4g
Kasvisliemikuutio 12g36kcal1.1g1.6g2.8g0.2g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5285kcal168g519.4g262.6g66.4g
Valittu annoskoko5000g2643kcal84g259.7g131.3g33.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1321kcal42g129.9g65.7g16.6g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585