Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1716g310kcal9.6g42.9g6.9g12g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl103g927kcal0g0g103g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1373g2279kcal260.8g0g137.3g0g
Sipuli 378g114kcal4.7g18.1g0.8g6.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1201g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Ketsuppi, Heinz185g191kcal1.7g44.7g0.2g2.2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 24g0.6kcal0.2g0g0g0g
Basilika, kuivattu 3.4g8.7kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Oregano, kuivattu 3.4g11kcal0.4g0.7g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8197kcal572.4g309.8g504.8g81.2g
Valittu annoskoko5000g4099kcal286.2g154.9g252.4g40.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2049kcal143.1g77.5g126.2g20.3g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386640