Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto1653g3141kcal128.9g56.2g264.5g0g
Katkarapu, rainbow2066g2066kcal475.2g0g18.6g0g
Suola, annos 3g41g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g1240g1302kcal43.4g250.4g12.4g24.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13017kcal1295g613.2g591g49.6g
Valittu annoskoko5000g6508kcal647.5g306.6g295.5g24.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3254kcal323.8g153.3g147.8g12.4g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265