Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2205g3661kcal419g0g220.5g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)630g410kcal20.2g30.2g22.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g236g756kcal21.3g122.9g14.2g21.3g
Omena, ulkomainen, kuorittu 630g282kcal1.2g59.4g0.6g11.3g
Sipuli 473g143kcal5.9g22.7g0.9g8g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g331g294kcal49.6g1.7g9.9g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g473g1323kcal89.8g0g108.7g4.7g
Siirappi 22g67kcal0g16.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13871kcal1214g506.4g753.8g90.6g
Valittu annoskoko5000g6935kcal607g253.2g376.9g45.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3468kcal303.5g126.6g188.5g22.7g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706