Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2451g588kcal29.4g83.3g4.9g51.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1471g412kcal8.8g87.5g2.9g36.8g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g74g662kcal0g0g73.5g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g980g1177kcal31.4g44.1g98g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5677kcal139.2g429.8g358.6g176.6g
Valittu annoskoko5000g2838kcal69.6g214.9g179.3g88.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1419kcal34.8g107.5g89.7g44.2g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208