Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 83g19kcal1.5g2g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1003g281kcal6g59.7g2g25.1g
Parsakaali brokkoli 1169g410kcal54g22.8g3.5g29.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka868g96kcal9.5g9.5g1.7g8.7g
Kiinankaali 850g170kcal13.3g19.1g2.5g7.6g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g92g166kcal2.3g38.7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 920g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 15g43kcal1.7g5.9g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2367kcal176.6g315.4g21.2g152.8g
Valittu annoskoko5000g1184kcal88.3g157.7g10.6g76.4g
Annoskoko puolitettuna2500g592kcal44.2g78.9g5.3g38.2g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703