Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2010g2584kcal417.1g0g100.5g0g
Sipuli (kuorittu)276g75kcal3.6g13.3g0.6g4.7g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g2010g724kcal36.2g128.6g6g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g503g477kcal40.2g70.4g3.5g40.2g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g50g80kcal4.5g15.6g0.2g0.4g
Juustokumina jeera (), annos 6g30g107kcal5.4g13.3g6.7g3.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g226kcal0g0g25.1g0g
Ruokasuola jodioitu 50g1.3kcal0.3g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.9g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10001g8680kcal1022.4g501.6g286.2g103.8g
Valittu annoskoko5000g4340kcal511.2g250.8g143.1g51.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2170kcal255.6g125.4g71.6g26g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040