Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3546g5096kcal567.4g0g315.6g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g254g727kcal6.9g134.7g17.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1182g1891kcal94.6g47.3g153.7g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15428kcal1337.8g364g974.2g0g
Valittu annoskoko5000g7714kcal668.9g182g487.1g0g
Annoskoko puolitettuna2500g3857kcal334.5g91g243.6g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484