Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2115g610kcal21.1g97.3g6.3g38.1g
Vesi1511g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 151g553kcal15.8g113.1g1.6g8g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g604g2054kcal12.1g18.1g211.5g0g
Korppujauho 76g277kcal7.9g56.6g0.8g4g
Kananmuna kuoreton 332g474kcal41.5g1g34.1g0g
Siirappi 212g638kcal0.2g156.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9212kcal197.2g885.6g508.6g100.2g
Valittu annoskoko5000g4606kcal98.6g442.8g254.3g50.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2303kcal49.3g221.4g127.2g25.1g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035