Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g1789g6260kcal232.5g1234g44.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1278g422kcal42.2g62.6g0g0g
Tonnikala öljyssä 473g897kcal128.2g0g42.5g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]473g567kcal56.7g9.5g33.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g256g991kcal84.3g0g72.6g0g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Voi, 1 tl, 5 g77g560kcal0.8g0.8g61.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 77g263kcal7.8g53.7g0.9g2.7g
Polar-juusto 15%256g664kcal79.2g0g38.3g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g115g156kcal0.9g36.6g0.3g0g
Sinappi 82g107kcal3.6g11.5g4.9g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21844kcal1275.8g2829.6g597.8g12.6g
Valittu annoskoko5000g10922kcal637.9g1414.8g298.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna2500g5461kcal319g707.4g149.5g3.2g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547