Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2336g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g40g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 180g410kcal23.9g27.7g8.1g67.4g
Vehnäjauho puolikarkea 2336g8017kcal238.1g1635.5g28g81.8g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 86g350kcal0g86.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17554kcal524g3498.8g72.2g298.4g
Valittu annoskoko5000g8777kcal262g1749.4g36.1g149.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4389kcal131g874.7g18.1g74.6g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248