Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1292g388kcal12.9g51.7g3.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g78g566kcal0.8g0.8g62g0g
Sipuli (kuorittu)388g105kcal5g18.6g0.8g6.6g
Vehnäjauho puolikarkea 103g355kcal10.5g72.4g1.2g3.6g
Vesi2067g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g39g37kcal0.4g7.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g517g879kcal12.9g31g77.5g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g517g930kcal12.9g36.2g77.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6517kcal110.8g435.6g445.8g21.4g
Valittu annoskoko5000g3259kcal55.4g217.8g222.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1629kcal27.7g108.9g111.5g5.4g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430