Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g3798g6646kcal721.5g0g417.7g0g
Sipuli 475g144kcal5.9g22.8g0.9g8.1g
Lanttu 317g91kcal3.2g14.6g0.9g5.7g
Porkkana 380g124kcal2.4g21.1g0.8g9.7g
Maustepippuri, annos 1g16g0.5kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14010kcal1466g117g841g47g
Valittu annoskoko5000g7005kcal733g58.5g420.5g23.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3503kcal366.5g29.3g210.3g11.8g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718