Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha835g1386kcal158.7g0g83.5g0g
Vesi2088g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen209g54kcal1.9g9.6g0.8g4.2g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto261g731kcal49.6g0g57.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g835g351kcal13.4g71.8g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g209g56kcal2.7g10g0.4g3.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl42g104kcal5g0.6g9.2g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g522g141kcal4.2g26.6g2.1g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5646kcal471g237.2g308.4g45.4g
Valittu annoskoko5000g2823kcal235.5g118.6g154.2g22.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1412kcal117.8g59.3g77.1g11.4g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757