Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 3409g5715kcal741.8g0.3g305.8g0g
Sipuli (kuorittu)606g164kcal7.9g29.1g1.2g10.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen758g5455kcal0g0g606.1g0g
Suola, annos 3g227g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22667kcal1499.4g58.8g1826.2g20.6g
Valittu annoskoko5000g11333kcal749.7g29.4g913.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna2500g5667kcal374.9g14.7g456.6g5.2g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037