Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1450g1847kcal312.7g0g65.3g0g
Sipuli kuivattu 56g151kcal5.8g19.5g0.9g19.4g
Fenkoli, annos 100g15g4.8kcal0.2g1.1g0g0.5g
Korianteri, annos 10g15g3.1kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Chili, jauhettu (), annos 6g7.7g27kcal0.9g4.2g1.3g2.6g
Suola, annos 3g93g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g555g156kcal6.1g26.7g2.2g16.7g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g1389g555kcal29.2g94.4g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1234g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow185g704kcal12.2g17.8g64.8g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6896kcal734.8g328.6g280.4g95.6g
Valittu annoskoko5000g3448kcal367.4g164.3g140.2g47.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1724kcal183.7g82.2g70.1g23.9g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521