Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2146g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Broilerisuikaleet966g1180kcal205.7g0g38.6g0g
Sipuli (kuorittu)429g116kcal5.6g20.6g0.9g7.3g
Valkosipuli 86g93kcal6.8g14g0.5g1.8g
Makaroni, pasta 644g2107kcal65.6g427.5g7.1g21.6g
Paprika keltainen 215g65kcal2g10.9g0.4g4.3g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g429g515kcal14.2g20.6g42.9g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4.3g11kcal0.6g0.9g0.2g1.7g
Curryjauhe (-), annos 5g11g35kcal1.1g5.4g1.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9306kcal603.2g999.8g303.6g75.6g
Valittu annoskoko5000g4653kcal301.6g499.9g151.8g37.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2327kcal150.8g250g75.9g18.9g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358