Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g213g130kcal27.8g2.3g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1701g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2764g9483kcal281.6g1934.5g33.2g96.7g
Oliiviöljy 119g1053kcal0g0g119g0g
Suola, annos 3g204g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21330kcal618.8g3873.6g306.2g193.4g
Valittu annoskoko5000g10665kcal309.4g1936.8g153.1g96.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5333kcal154.7g968.4g76.6g48.4g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414