Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 741g3982kcal6.7g5.2g444.8g0g
Kananmuna kuoreton 326g465kcal40.8g1g33.4g0g
Sokeri 378g1536kcal0g378g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 289g993kcal29.5g202.6g3.5g10.1g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g830g2906kcal116.2g465g57.3g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.6g0g0.1g
Mustikka pirkka 200 g1186g391kcal11.9g75.9g11.9g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1186g1008kcal36.8g54.6g71.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g47g190kcal0g47g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22994kcal485.4g2469.8g1244.2g20.4g
Valittu annoskoko5000g11497kcal242.7g1234.9g622.1g10.2g
Annoskoko puolitettuna2500g5749kcal121.4g617.5g311.1g5.1g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618