Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1444g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g469g131kcal2.8g27.9g0.9g11.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1444g159kcal15.9g15.9g2.9g14.4g
Sipuli 199g60kcal2.5g9.5g0.4g3.4g
Seiti, pakasteena - Findus1444g1011kcal231g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2722kcal504.4g106.6g17g59g
Valittu annoskoko5000g1361kcal252.2g53.3g8.5g29.5g
Annoskoko puolitettuna2500g681kcal126.1g26.7g4.3g14.8g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750