Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 4370g5567kcal942.2g0g196.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 129g90kcal1.6g14.5g1.6g5g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Curryjauhe (-), annos 5g19g63kcal1.9g9.6g1.9g1.9g
Valkosipulijauhe, annos 3g129g443kcal12.9g97.7g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 321g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12506kcal1924.2g268.2g409g30.8g
Valittu annoskoko5000g6253kcal962.1g134.1g204.5g15.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3127kcal481.1g67.1g102.3g7.7g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286