Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)2764g3068kcal635.7g0g55.3g0g
Sipuli (kuorittu)461g124kcal6g22.1g0.9g7.8g
Aurajuusto461g1566kcal92.1g0g133.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal1.9g4g0.1g0.5g
Oliiviöljy 61g543kcal0g0g61.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1229g1966kcal33.2g33.2g184.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14587kcal1537.8g118.6g871.2g16.6g
Valittu annoskoko5000g7293kcal768.9g59.3g435.6g8.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3647kcal384.5g29.7g217.8g4.2g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666