Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka1194g4178kcal155.2g811.7g4.8g45.4g
Ruisjauho Pirkka354g1079kcal34.3g215.7g7.1g53.1g
Vesi884g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 44g391kcal0g0g44.2g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g27g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)884g265kcal8.8g35.4g3.5g1.8g
Kebablastu 300g, pouttu663g1658kcal99.5g33.2g126g6.6g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g619g371kcal2.5g92.8g0.6g8.7g
Pizzajuusto, valio332g1127kcal82.9g0g86.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18138kcal766.4g2377.6g544.8g231.2g
Valittu annoskoko5000g9069kcal383.2g1188.8g272.4g115.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4535kcal191.6g594.4g136.2g57.8g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398029