Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)1130g1243kcal259.9g0g11.3g0g
Kananmuna kuoreton 518g739kcal64.7g1.6g53.1g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g1540g5081kcal246.3g954.5g30.8g92.4g
Arkirae (Valio), annos 100g612g428kcal73.4g21.4g6.1g0g
Ketsuppi 235g215kcal2.9g45.2g0.9g2.8g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)706g184kcal23.3g21.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)259g70kcal3.4g12.4g0.5g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15918kcal1347.8g2114g205.4g199.2g
Valittu annoskoko5000g7959kcal673.9g1057g102.7g99.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3980kcal337g528.5g51.4g49.8g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441