Kinkkukastike pastalle ala Tuula

Kuullota sipuli voissa.

Lisää pastan keitinvettä desin verran.

Lisää kinkkukuutiot ja omena sekä ruokakerma.

Anna kiehua muutama minuutti.

Lisää tuorejuusto ja kuutioitu maustekurkku.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Tarjoile pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt kinkkukuutio (Korpela), annos 50g1339g1339kcal174.1g13.4g67g0g
Voi 45g324kcal0.5g0.2g36.3g0g
Sipuli (kuorittu)268g72kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Omena, ulkomainen, kuorittu 893g399kcal1.7g84.1g0.9g16.1g
Vesi, vesijohtovesi 446g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1116g1339kcal25.7g53.6g111.6g0g
Bonjour tuorejuusto 14% valkosipuli (Creme bonjour), annos 20g446g357kcal26.8g29g62.5g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 446g89kcal3.1g13.4g0.4g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7840kcal470.8g413.2g558.4g57.4g
Valittu annoskoko5000g3920kcal235.4g206.6g279.2g28.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1960kcal117.7g103.3g139.6g14.4g
Arvot/100g100g78kcal4.7g4.1g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399228