Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2832g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 312g102kcal1.9g17.3g0.6g7.9g
Poronliha, paistettu 850g1700kcal210.8g0.1g95.5g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g944g378kcal9.4g76.5g2.8g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g53g63kcal1.3g3.2g4.8g0.8g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4485kcal446.8g194.2g207.4g17.4g
Valittu annoskoko5000g2243kcal223.4g97.1g103.7g8.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1121kcal111.7g48.6g51.9g4.4g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305