Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 764g1059kcal95.5g2.3g74.9g0g
Sokeri 984g3993kcal0g982.8g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g104g406kcal0g102.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1690g5798kcal172.2g1182.9g20.3g59.1g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 417g3685kcal0g0g416.7g0g
Porkkana 1042g341kcal6.5g57.9g2.1g26.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30564kcal548.4g4656g1028g171.4g
Valittu annoskoko5000g15282kcal274.2g2328g514g85.7g
Annoskoko puolitettuna2500g7641kcal137.1g1164g257g42.9g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671