Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras369g1290kcal49.8g241.8g10.7g22.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1843g3059kcal350.1g0g184.3g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g21g184kcal0g0g20.5g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Kananmuna kuoreton 594g847kcal74.2g1.8g60.9g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g1536g384kcal50.7g44.5g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g369g103kcal4.1g17.7g1.5g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11881kcal1064.8g637.6g556.8g75.6g
Valittu annoskoko5000g5940kcal532.4g318.8g278.4g37.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2970kcal266.2g159.4g139.2g18.9g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042