Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g384g108kcal2.3g22.8g0.8g9.6g
Parsakaali brokkoli 192g67kcal8.9g3.7g0.6g4.8g
Purjosipuli 96g22kcal1.7g2.3g0.2g2g
Herkkusieni 192g31kcal4g0.6g0.6g2.9g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu19g15kcal0.3g3.4g0.2g0.4g
Chili paprika punainen19g7.7kcal0.4g1.7g0g0g
Soijakastike 58g35kcal3g5.5g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g14g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi3840g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g173g607kcal5.9g141g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1813kcal55.2g366.4g7g45.6g
Valittu annoskoko5000g907kcal27.6g183.2g3.5g22.8g
Annoskoko puolitettuna2500g453kcal13.8g91.6g1.8g11.4g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258