Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni909g3182kcal118.2g636.4g17.3g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk2273g2273kcal522.7g0g11.4g0g
Paprika keltainen 818g247kcal7.7g41.7g1.6g16.4g
Paprika, punainen909g234kcal8.2g41.8g3.6g18.2g
Oliiviöljy 91g804kcal0g0g90.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13477kcal1313.6g1439.8g249.6g69.2g
Valittu annoskoko5000g6739kcal656.8g719.9g124.8g34.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3369kcal328.4g360g62.4g17.3g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217