Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1938g465kcal23.3g65.9g3.9g40.7g
Sipuli (kuorittu)388g105kcal5g18.6g0.8g6.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka388g43kcal4.3g4.3g0.8g3.9g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g349g105kcal5.2g17.4g1.4g0g
Vesi1938g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1434kcal75.6g212.4g13.8g102.4g
Valittu annoskoko5000g717kcal37.8g106.2g6.9g51.2g
Annoskoko puolitettuna2500g359kcal18.9g53.1g3.5g25.6g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913