Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3090g4408kcal386.2g9.3g316.7g0g
Tonnikala vedessä 562g587kcal126.1g0g8.4g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)225g103kcal3.8g18g1.8g3.6g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)562g1854kcal151.7g0g134.8g0g
Tomaatti, tuore562g114kcal3.4g21.3g1.7g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14131kcal1342.4g97.2g926.8g23g
Valittu annoskoko5000g7066kcal671.2g48.6g463.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3533kcal335.6g24.3g231.7g5.8g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388