Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g1639g1066kcal54.1g73.8g63.9g0g
Kananmuna kuoreton 902g1286kcal112.7g2.7g92.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g2459g8557kcal86.1g1991.8g24.6g73.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21818kcal505.8g4136.6g361.8g147.6g
Valittu annoskoko5000g10909kcal252.9g2068.3g180.9g73.8g
Annoskoko puolitettuna2500g5455kcal126.5g1034.2g90.5g36.9g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483